Skip to main content

 

همزمان با هفته پژوهش و فناوری، ایستگاه پژوهش و فناوری خلیج فارس(بوشهر) چندین برنامه علمی، پژوهشی، آموزشی و ترویجی، برگزار نمود.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، جزئیات برنامه های انجام شده در این ایستگاه به شرح زیر می باشد:

1-عضویت در کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری استان بوشهر

2- شرکت در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان بوشهر

3-حضور فعال در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در استان بوشهر

4-برگزاری 2کارگاه های علمی با موضوعات:

▪ ارزیابی فصلی هیدروشیمی آب (مواد مغذی و کلروفیل آ) در خلیج فارس، دکتر مریم قائمی عضو هیات علمی مرکز بوشهر

▪ ارزیابی تغییرات فصلی هیدروشیمی آب در دریای عمان: مواد مغذی و کلروفیل آ در آب های ساحلی و فراساحلی، دکترحمید ارشادی فر عضو هیات علمی مرکز بوشهر

5-برگزاری برنامه های ترویج علوم اقیانوسی- جوی در قالب نمایشگاه دانش آموزی

 6-بازدیدهای دانشجویی و آشنا نمودن دانشجویان با برنامه های پژوهشی پژوهشگاه

 7-مشارکت در برنامه های ستادی پژوهشگاه

 8-ارایه گزارش فعالیت ها جهت انعکاس در وب سایت پژوهشگاه

 

بر اساس این گزارش، نمایشگاه "دستاوردهای پژوهش و فناوری دستگاه های اجرایی و مراکز علمی و پژوهشی استان بوشهر" به مناسبت هفته پژوهش با حضور مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس (بوشهر) از 14 تا 15 آذر ماه  1402 از ساعت 9 الی 16در دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار و با استقبال علاقمندان روبرو شد.

در این نمایشگاه، ایستگاه (بوشهر) به نمایندگی از پژوهشگاه با اختصاص غرفه ای، ابزار و دستگاه های نمونه برداری، پوسترهای پژوهشی-دریایی، پوستر های معرفی پژوهشگاه و «کاوشگر خلیج فارس»، طرح های پژوهشی، انتشارات پژوهشگاه شامل مجلات علمی-پژوهشی، کتب و فعالیت های کارآفرینی مرکز بوشهر را به نمایش گذاشت.

در طی این نمایشگاه دو روزه، غرفه پژوهشگاه مورد بازدید و استقبال جمعی از اساتید دانشگاه، دانشجویان دانشکده های علوم پایه، مهندسی، علوم دریایی و شیلات، پرسنل و دانشجویان نیروی دریایی ارتش، معاونت عمرانی استانداری بوشهر و هیأت همراه، نماینده شورای شهر بوشهر، و برخی از مدیران پژوهشی سازمانها (شهرداری بوشهر، نیروی انتظامی، اداره برق و اداره آب و فاضلا استان بوشهر و..)، دانش آموزان و عموم مردم، قرار گرفت. 

در طی این بازدیدها اعضای هیأت علمی و کارشناسان ایستگاه بوشهر، توضیحات لازم را جهت معرفی پژوهشگاه و دستاوردهای پژوهشی آن و همچنین شرح مختصری از روشهای نمونه برداری ساحلی و دریایی و نحوه استفاده از ابزار و دستگاههای نمونه برداری به مراجعه کنندگان ارایه نمودند. 

همچنین توضیحاتی در رابطه با آزمایشگاه های تحقیقاتی پژوهشگاه و «کاوشگر خلیج فارس» جهت آشنایی دانش آموزان، دانشجویان، اساتید و سایر بازدیدکنندگان داده شد. در ادامه در زمینه ی نحوه ی استفاده از خدمات، امکانات، کتابخانه و بانک داده های پژوهشگاه اطلاعات مفیدی به مراجعه کنندگان به غرفه ارائه گردید. در این غرفه ضمن معرفی طرح های پژوهشی، کتاب های تألیف شده و ترجمه شده، مجلات علمی-پژوهشی اقیانوس شناسی و  ، Persian Gulfبروشورهای آشنایی با بخش های مختلف پژوهشگاه در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت. در پایان، چندین جلد کتاب به اساتید و دانشجویان رشته های مهندسی دریا و گروه اقتصاد دانشگاه خلیج فارس، اعضا کارگروه اقتصاد دریامحور و برخی از مدیران بخش های پژوهشی سازمان ها، اهدا گردید.