زمان: یکشنبه 12 شهریور 1402

با سخنرانی جناب آقای دکتر جباری پور معاون توسعه و نوآوری پارک فناوری پردیس

امروز همگی می دانیم که دستیابی به توسعه و حفظ آن به توانایی ایجاد ارتباط بازیگران متعدد ( اعم از دولت، جامعه مدنی، بخش خصوصی، دانشگاه ها، کارآفرینان و ...) برای همکاری موثر با یکدیگر بستگی دارد. هر مجموعه ای از بازیگران به هم پیوسته که اقدامات جمعی آنها توسعه خاصی را ایجاد کند یک سیستم محلی (یا "اکوسیستم") است. بنابراین ارتقا و بهبود نتایج کارکرد آنها نیازمند رویکرد اکوسیستمی است.
اگرچه نوآوری خود وسیله ای برای بهبود نحوه دستیابی به اهداف توسعه است نه نتیجه آن، اما همان اصول اعمال می شود. برای اینکه ایده‌ های نوآورانه به طور کارآمد تولید، توسعه، آزمایش و در نهایت برای تأثیر بر توسعه مورد استفاده واقع شوند، به اقدامات هماهنگ و مشترک و منابع بازیگران ذکر شده در بالا نیز نیاز دارند - که در مجموع به عنوان «اکوسیستم نوآوری» نامیده می‌شود.
بر همین مبنا اکوسیستم فناوری را می توان به عنوان شبکه‌ای به هم پیوسته و وابسته از عناصر مختلف تعریف کنیم که برای تحریک نوآوری در محیط فناوری مربوط به محصولات و خدمات به شیوه ای پایدار گرد هم می آیند.
در راستای ارتقای دانش مرتبط با مفهوم اکوسیستم فناوری و نوآوری و عناصر تشکیل دهنده آن، پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی با همکاری پارک فناوری پردیس برگزار می کند:
کارگاه آشنایی با اکوسیستم فناوری و نوآوری
ویژه اعضای هیات علمی و پژوهشگران