دکتر مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی به عنوان رئیس برتر پژوهشگاه کشور انتخاب شد و نشان سرو علوم تحقیقات و فناوری را دریافت نمود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در اجلاسی که با حضور مقام عالی وزارت، روسای دانشگاه ها و مراکز و موسسات کشور شنبه 23 اردیبهشت1402 در شیراز برگزار شد، دکتر مرتضی توکلی به عنوان رئیس برتر پژوهشگاه کشور در سال 1401 انتخاب شد و نشان سرو علوم، تحقیقات و فناوری را از دست مقام عالی وزارت دریافت نمود.

بر اساس این خبر «نشان سرو علوم، تحقیقات و فناوری»، به مدیرانی که بهترین عملکرد را در میان روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در سال 1401 داشته اند اهدا می شود.

در متن لوح اعطایی دکتر محمدعلی زلفی­گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به دکتر توکلی آمده است: با یقین به اینکه بذر اندیشه و تفکر انسان ساز جامعه محور و همه جانبه نگر در بستر دانشگاه با پرورش دانشمندان و اندیشمندان کوشایش در قامت درختی تناور شاخ و برگ می گسترد بی شک ثمر و سایه آن رشد و شکوفایی برای نسلی ارمغان می آورد که مجاهدانه در دانش اندوزی و علم گستری آفاق جهان را در می نوردند و آفتاب گونه بر پیشانی تاریخ می درخشند.

وزیر علوم، تصریح کرد: سعی ماجور و تلاش مشکور جنابعالی در سال سپری شده برای نهادینه ساختن این نگاه در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی سبب شد به عنوان یکی از روسای برگزیده دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوری در سال 1401 انتخاب شوید به پاس این موفقیت با اعطای نشان سرو علوم تحقیقات و فناوری سپاسگزار کوشش ها و پویش هایتان در مسیر تعالی و ارتقای بهره بروری بوده و امیدوارم در سایه سار رحمت و فضل حضرت باری تعالی توفیق تداوم خدمتی صادقانه برای جامعه ایران و اسلامی و آموزش عالی کشور را داشته باشیم.

بر اساس این گزارش؛ از بین رؤسای دانشگاه‌های کشور، 10رئیس دانشگاه به عنوان رؤسای برتر؛ از بین رؤسای پژوهشگاه‌ها ۲ رئیس پژوهشگاه و از بین رؤسای پارک‌های علم و فناوری نیز 2 رئیس پارک، به عنوان مدیرانی که بهترین عملکرد را در یک سال گذشته داشتند، انتخاب و نشان سرو را از دست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کردند.