دوره آموزشی "مسئولیت پذیری اجتماعی در قبال محیط زیست دریایی" همزمان با روز ملی خلیج فارس توسط مرکز اقیانوس شناسی خلیج ­فارس (بوشهر) در تاریخ 10 اردیبهشت1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، در این دوره آموزشی که با حضور  بیش از 50 دانش آموز دختر و به مدت سه روز در یکی از مدارس ابتدایی شهرستان بوشهر برگزار شد، مطالب آموزشی در خصوص اهمیت دریاها و اقیانوس ها، آلاینده های دریا و ساحل، راه­های جلوگیری از آلودگی دریا، معرفی محیط زیست دریایی-ساحلی خلیج فارس و استان بوشهر، آبزیان دریایی، تفکیک زباله، نقش و مسئولیت دانش آموزان، خانواده، مدرسه و به طور کلی جامعه در خصوص حفاظت از سواحل و دریاها، آموزش داده شد.

همچنین درخاتمه این دوره آموزشی،  از جنگل های حرای دست کاشت در محل اتوبان امام علی (ع) شهر بوشهر و نیز یکی از سواحل استان بازدید به عمل آمد و دانش آموزان از نزدیک با اهمیت و نقش جنگل های حرا و ضرورت محافظت از آنها آشنا شدند.

شایان ذکر است در طی این دوره آموزشی، مجسمه­ های زیبایی از آبزیان دریایی با استفاده از ماسه تهیه شد و در ادامه دانش آموزان نقاشی های زیبایی در خصوص دریا به تصویر کشیدند.