انعقاد تفاهم نامه همکاری دو جانبه بین پژوهشگاه و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
دریاها و اقیانوس ها سهم بی بدیلی در تغذیه انسان ها دارند. سلامت منابع غذایی برداشت شده از دریا و فناوری های نوین مرتبط با فرآوری محصولات غذایی دریایی از اهمیت زیادی در بهداشت و امنیت مواد غذایی و سلامت مردم برخوردار است. به همین منظور در راستای توان افزایی و بهره مندی از ظرفیت های سازمانی طرفین و به منظور استفاده بهینه از پتانسیل و ظرفیت های علمی- پژوهشی در حوزه صنایع غذایی دریایی، تفاهم نامه دو جانبه ای بین پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این تفاهم نامه که به امضای دکتر مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه و دکتر سید محمدعلی رضوی رئیس موسسه رسید، طرفین تعهد نمودند به منظور ایجاد گسترش، همفکری و همکاری های آموزشی-پژوهشی و در جهت گسترش توان علمی در حل مشکلات و معضلات علمی-تحقیقاتی، نهایت تلاش خود را اعمال نمایند.
هدف از انعقاد این تفاهم نامه، ایجاد و توسعه همکاری های علمی-پژوهشی بین پژوهشگاه و موسسه با استفاده از کلیه منابع طرفین اعم از نیروی انسانی، آزمایشگاهی و بانک های اطلاعاتی، عنوان گردید.
بر اساس این تفاهم نامه، همکاری در تدوین و اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک مصوب شورای پژوهشی طرفین و همچنین حمایت مالی از طرح های مشترک، جذب طرح های تحقیقاتی از سازمان های اجرایی و تدوین طرح های تحقیقاتی مشترک با استفاده ازامکانات طرفین، بهره مند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان های تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه ای، ارتباطات بین المللی، فضاهای فیزیکی، تحقیقاتی و تسهیل مطالعات محیطی، همکاری در برگزاری مشترک همایش، سمینار، میزگردها و کارگاه های آموزشی، مشاوره هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی در مقاطع ارشد و دکتری و همکاری در تالیف، تدوین یا ترجمه مراجع، متون و کتب علمی در راستای حوزه های تحقیقاتی مشترک، از اهم مفاد این تفاهمنامه به شمار می رود.
گفتنی است این تفاهم نامه در 7 ماده و سه نسخه و به مدت 5 سال در تاریخ 20 تیر 1402 به امضا طرفین رسید و دکتر علی مهدی نیا معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه و دکتر جواد فیضی معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان نمایندگان دو طرف برای پیگیری مفاد تفاهم نامه معرفی گردیدند.