رفتن به محتوای اصلی

دریاها و اقیانوس ها سهم بی بدیلی در تغذیه انسان ها دارند. سلامت منابع غذایی ‏برداشت شده از دریا و فناوری های نوین مرتبط با  فرآوری محصولات غذایی دریایی از ‏اهمیت زیادی در بهداشت و امنیت مواد غذایی و سلامت مردم برخوردار است. به همین ‏منظور در راستای توان افزایی و بهره مندی از ظرفیت های سازمانی طرفین و به منظور ‏استفاده ‏بهینه از پتانسیل و ظرفیت های علمی- پژوهشی در حوزه صنایع غذایی دریایی، ‏تفاهم نامه دو جانبه ای بین پژوهشگاه ‏ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و موسسه ‏پژوهشی علوم و صنایع غذایی به امضا ‏رسید.‏

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این تفاهم نامه که به امضای دکتر مرتضی ‏توکلی ‏رئیس پژوهشگاه و دکتر سید محمدعلی رضوی رئیس موسسه رسید، طرفین تعهد ‏نمودند به منظور ایجاد گسترش، همفکری و همکاری های آموزشی-پژوهشی ‏و در جهت ‏گسترش توان علمی در حل مشکلات و معضلات علمی-تحقیقاتی، نهایت تلاش ‏خود را ‏اعمال نمایند.‏

هدف از انعقاد این تفاهم نامه، ایجاد و توسعه همکاری های علمی-پژوهشی ‏بین ‏پژوهشگاه و موسسه با استفاده از کلیه منابع طرفین اعم از نیروی انسانی، ‏آزمایشگاهی ‏و بانک های اطلاعاتی، عنوان گردید.‏

بر اساس این تفاهم نامه، همکاری در تدوین و اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک ‏مصوب ‏شورای پژوهشی طرفین و همچنین حمایت مالی از طرح های مشترک، جذب طرح ‏های ‏تحقیقاتی از سازمان های اجرایی و تدوین طرح های تحقیقاتی مشترک با ‏استفاده ‏ازامکانات طرفین، بهره مند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان های ‏تجربی، ‏پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه ای، ارتباطات بین المللی، فضاهای ‏فیزیکی، ‏تحقیقاتی و تسهیل مطالعات محیطی، همکاری در برگزاری مشترک همایش، ‏سمینار، ‏میزگردها و کارگاه های آموزشی، مشاوره هدایت و حمایت از پایان نامه های ‏تحصیلی در ‏مقاطع ارشد و دکتری و همکاری در تالیف، تدوین یا ترجمه مراجع، متون و کتب ‏علمی در ‏راستای حوزه های تحقیقاتی مشترک، از اهم مفاد این تفاهمنامه به شمار می ‏رود.‏

گفتنی است این تفاهم نامه در 7 ماده و سه نسخه و به مدت 5 سال در تاریخ 20 تیر ‏‏1402 ‏به امضا طرفین ‏رسید و دکتر علی مهدی نیا معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه و دکتر جواد فیضی معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان نمایندگان دو طرف برای پیگیری مفاد تفاهم نامه معرفی گردیدند.