کارگاه آشنایی با اکوسیستم فناوری و نوآوری با هدف توسعه دانش اعضای هیات علمی و پژوهشگران از مفاهیم و ماهیت فناوری نوآوری، کارآفرینی و اجزاء متصل کننده آنها به یکدیگر، یکشنبه 12 شهریور 1402 در محل پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این کارگاه که با همت معاونت فناوری پژوهشگاه و با همکاری پارک فناوری پردیس و همچنین با حضور اعضای هیات علمی و کارشناسان پژوهشگاه برگزار گردید؛ دکترمجتبی جباری پور معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس در خصوص سیاست ها، ساختار و برنامه ریزی های پارک فناوری پردیس به ارائه سخنرانی پرداخت.

در آغاز این کارگاه آموزشی دکتر سیدمسعود محموداف معاون فناوری پژوهشگاه ضمن تشکر از دکتر جباری پور، مهندس سعیدی و پارک فناوری پردیس برای برگزاری دوره آموزشی، خواستار توسعه همکاری دو جانبه با پارک فناوری پردیس شد.

دکتر جباری پور در آغاز صحبت هایش اکوسیستم را مجموعه ای از نهادها، ساختارها، سازمان ها و افرادی که در تعامل با همدیگر به تجاری سازی ایده ها و فناوری برای رسیدن به ثروت آفرینی کمک می کنند تعریف نمود و گفت: اعضای هیات علمی یکی از بازیگران اصلی اکوسیستم هستند.

معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، با اشاره به ریسک های مرتبط با راه اندازی کسب و کار های جدید مبتنی بر فناوری های نوین، تصریح کرد که کسب و کار دانش بنیان ریسک بالاتری به نسبت کسب و کار سنتی دارد.

وی اظهار کرد: اگر فرایند زنجیر تجاری سازی اصولی و منطبق با استاندارد باشد بدون شک به نتیجه مطلوب خواهد رسید. وی مصداق آن را هزاران شرکت دانش بنیان بیان کرد که علیرغم مشکلات موجود، بسیار موفق و درخشنده علارغم وجود مشکلات، ظاهر شده اند.

جباری پور افزود: شاید در مسیر تجاری سازی فناوری ها، شکست جزئی از فرایند باشد، اما کاهش هزینه های شکست امری بسیار مهم در این مسیر تلقی می شود.

پارک فناوری پردیس به ‌عنوان مهم‌ترين و بزرگترين ناحیه نوآوری كشور، در تجاري‌سازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركت‌هاي دانش‌بنيان  پیشرو و پیش قدم بوده است و نقش موثری در پیشرفت علم و فناوری در شهر پردیس و استان تهران داشته است  به طوری که این ناحیه از جمله شاخص‌ترین مراکز توسعه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و تجاری‌سازی فناوری و نوآوری‌ها در کشور به حساب می‌آید.

گفتنی است پیش بینی شده است، در روزهای آتی توسط شرکت کنندگان دوره از پارک فناوری پردیس بازدید صورت گیرد.