یادداشت تفاهم همکاری مشترک علمي بين­ المللي، بین پژوهشگاه ملي اقيانوس ­شناسي و علوم جوي و دانشگاه دولتی نرمال شرق چین، منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه،‌ در راستاي گسترش همكاري­هاي علمي بين ­المللي و در جهت ایجاد همکاری های علمی فناورانه در حوزه علوم دریایی و اقیانوسی، یادداشت تفاهم همکاری مشترک به امضای دکتر مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه و پرفسور چیئن زوهان رئیس دانشگاه دولتی نرمال شرق چین East China Normal University (ECNU) 20 آبان 1402 منعقد شد.

در این یادداشت تفاهم که به منظور  توسعه همكاري در پروژه­هاي علمي مشترك و ايجاد فرصت­ براي تبادل اعضاي هيات علمي، پژوهشگران و متخصصان برای تحقیق، تدریس و یا تبادل نظر به امضا رسیده است، دو طرف در زمینه برگزاری نمایشگاه های مشترک علمی، تحقیقاتی و فناوری، انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک، استفاده از فرصت های مطالعاتی و تحقیقاتی، تبادل دانشجو، تبادل اعضای هیات علمی و اساتید، مبادله اطلاعات، کتاب، نشریات علمی و بازدید متخصصان همکاری خواهند نمود.

دانشگاه نرمال شرق چین یکی از برترین دانشگاه‌های کشور چین به حساب می‌آید که در شرق کشور چین و در شهر شانگهای واقع شده است. این دانشگاه با هدف تبدیل شدن به یک دانشگاه تحقیقاتی طراز اول در سطح جهانی در اواسط قرن بیستم میلادی تاسیس شد و دارای آزمایشگاه های مجهز دریایی و تجهیزات پیشرفته اقیانوسی است.