رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی به مناسبت گرامیداشت «هفته بسیج» پیام تبریکی صادر کرد.

در متن پیام دکتر مرتضی توکلی آمده است:

« بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ »

صِبْغَهَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَهً (آیه شریفه ۱۳۸، سوره مبارکه بقره)

بسیج مدرسه عشق، آوردگاه اراده و ارادت و مکتب ماندگار حضرت امام خمینی (ره)، به عنوان سرمایه ملی است که در طول سال های بعد از انقلاب از دل مردم رشد کرده و امروز به بالندگی رسیده است.

بسیجیان عزیز با الهام از منویات مقام معظم رهبری و با اخلاص، بصیرت و عشق، در تمامی صحنه ها در کنار مردم عزیز ایران اسلامی بوده و نقش بی بدیلی را در خدمت رسانی و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، برعهده دارند.

پنجم آذر ماه که در تقویم ایران اسلامی به نام روز بسیج مزین گشته، فرصت مغتنمی است تا یاد و نام شهیدان و حماسه‌سازان مدرسه‌‌‌ عشق و ایثار در میدان علم و فرهنگ را گرامی بداریم.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته بسیج و پاسداشت یاد و نام شهیدان، این ایام مبارک را به بسیجیان عزیز تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، سربلندی و افتخار را برای ملت سربلند و حماسه ‌آفرین ایران اسلامی خواستارم.