به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مراسمی با حضور ریاست پژوهشگاه، معاونین، فرمانده پایگاه بسیج شهید آوینی پژوهشگاه، شورای فرماندهی و اعضای بسیج، چهارشنبه 8 آذر1402 در سالن اجتماعات پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در آغاز این مراسم مهندس فرهاد حیدری فرمانده پایگاه ضمن خیر مقدم گزارشی از فعالیت های بسیج و برنامه های پیش رو را ارایه نمود.

سپس دکتر مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه ضمن گرامیداشت این ایام، بحث ایجاد قرارگاه تبیین را در پژوهشگاه مورد تاکید قرار داد و در ادامه سخنانی در خصوص اهمیت و ضرورت بسیج و نقش آن در جامعه و حوزه های علمی، بیان نمود.

در بخش دیگر از مراسم با حضور اعضای هیات رئیسه، از شورای فرماندهی و بسیجیان نمونه پژوهشگاه با اهدای لوح، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در ادامه مهندس کاظم حبیبیان معاون مالی، اداری و توسعه منابع انسانی نیز سخنانی را در خصوص حمایت برنامه های فرهنگی و بسیج عنوان کرد و از حضور بسیجیان در مراسم گرامیداشت، تقدیر نمود.

در بخش پایانی نیز دکتر سید مسعود محموداف معاون فناوری پژوهشگاه نیز مطالبی راجع به جایگاه بسیج مطرح نمود و فعالیت بیشتر در بخش های آموزشی و پژوهشی و همچنین استفاده از ظرفیت های بسیجیان و کارشناسان و متخصصان در پژوهشگاه را خواستار شد.