پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در هفته پژوهش سال 1402 و بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار از تاریخ 20تا22 آذر، ضمن  رونمایی از نخستین اطلس اقیانوس شناسی خلیج فارس و دریای عمان و اجرای برنامه های متنوع علمی و پژوهشی، دستاوردهای پژوهشی خود را در معرض دید علاقمندان گذاشت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در هفته پژوهش و فناوری 1402 پژوهشگاه، 13 سخنرانی علمی، 9 کارگاه آموزشی، 5 برنامه بازدید مدارس و دانشجویان از ایستگاه ها و تجهیزات اقیانوس شناسی، میدانی  و همچنین کاوشگر خلیج فارس و رونمایی از نخستین اطلس اقیانوس شناسی خلیج فارس و دریای عمان را اجرا نمود.

در بخش رونمایی از طرح های فن آورانه، پژوهشگاه با معرفی نخستین اطلس اقیانوس شناسی خلیج فارس و دریای عمان به وزارت عتف، در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، این اطلس توسط دکتر زلفی گل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد و با امضای خود لوح یادبود را منقش نمود. همچنین در ادامه سه روز نمایشگاه، لوح یادبود اطلس نیز توسط  مهندس محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و دکتر مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی مورد بازدید قرار گرفت.

برگزاری 13 سخنرانی علمی از دیگر برنامه های پیش رو در هفته پژوهش و فناوری سال جاری بود که توسط اعضای هیات علمی و محققان پژوهشگاه به صورت مجازی و حضوری در پژوهشگاه برگزار شد و مورد استقبال همکاران و علاقمندان قرار گرفت.

در بخش کارگاه ها، 9 کارگاه آموزشی توسط پژوهشکده علوم دریایی، مرکز ملی داده های اقیانوسی و دریایی و ایستگاه های بوشهر و نوشهر، برگزار شد که با استقبال علاقمندان روبرو شد.

بازدید دانشجویان و اعضای هیات علمی هرمزگان از «کاوشگر خلیج فارس»، دانش آموزان مدارس تنکابن از ایستگاه اقیانوس شناسی دریای خزر(نوشهر)، دانشجویان و دانش آموزان از ایستگاه بوشهر، برنامه های ترویج علوم اقیانوسی- جوی در نوشهر، حضور کارشناسان چابهار در مدارس برای برگزاری کلاس تبیین و تشریح اهمیت اقیانوس شناسی و دریاها در راستای ترویج علم،  از دیگر برنامه های مورد نظر پژوهشگاه در هفته پژوهش سال جاری بود که با موفقیت برگزار گردید.

پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی امسال نیز همچون سال های گذشته با اختصاص غرفه ای 48 متری در مصلی حضرت امام (ره)، در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار شرکت نمود و طی سه روز، فعالیت های انجام شده و در حال انجام و همچنین دستاوردهای پژوهشی و علمی خود را توسط کارشناسان حاضر در غرفه برای علاقمندان معرفی نمود. گفتنی است در طی سه روز نمایشگاه جمع کثیری از دانش آموزان مقاطع مختلف و همچنین دانشجویان، اساتید دانشگاه و مدیران ضمن بازدید از غرفه پژوهشگاه  در جریان آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی پژوهشگاه قرار گرفتند.

در ادامه برنامه های هفته پژوهش، کتاب دکتر احمد منبوهی با عنوان آشنایی کاربردی با برخی از روش های آنالیز دستگاهی در جشنواره جهادگران علم و فناوری شهرستان نوشهر رو نمایی شد و در این جشنواره به عنوان کتاب برتر معرفی گردید و نویسنده کتاب مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین  از سویی دیگر در استان هرمزگان بر اساس ارزیابی‌های علمی صورت گرفته و مستندات و تولیدات علمی پژوهشگران در هفته پژوهش دکتر محمدعلی حمزه عضو گروه زمین شناسی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در استان هرمزگان به عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم پایه هرمزگان انتخاب شد و از سوی مهدی دوستی استاندار هرمزگان مورد تقدیر قرار گرفت.

گزارش تصویری حضور پژوهشگاه

در بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش، فناوری و فن بازار

20 تا 22 آذر 1402 مصلی حضرت امام خمینی(ره)