در اجلاس رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، که جمعه 6 بهمن 1402در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی و رئیس دانشگاه علوم دریایی نوشهر، از امیر دریادار شهرام ایرانی تقدیر بعمل آمد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی، عشق به امتداد ‏راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران، نقش آفرینی در هندسه نوین قدرت جهانی و ارائه موفق ترکیبی در کلیه ‏حوزه‌های اقتداری و همچنین ارائه قدرت اراده، همت بلند، اعتماد به نفس و خودباوری. را، به عنوان دستاوردهای نیروی دریایی ارتش ج.ا.ا بیان نمود. و در همین راستا به نقش بی بدیل آموزشی و پژوهشی در حوزه دریایی و اقیانوسی و به ظرفیت های استفاده شده در این زمینه برای تحقق این اقدام، اشارات جامعی داشتند.

آقای دکتر زلفی‌گل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این خصوص اظهار کرد: مأموریت دریانوردی به دور کره زمین با ناوشکن دنا اقدام بسیار بزرگی بود؛ زندگی هشت ماهه بر روی اقیانوس، بدون تأمین مواد غذایی و سوخت از بیرون نشانه دانش‌بنیان بودن بسیار زیاد این مأموریت است و این مایه مباهات و افتخار ایران بزرگ است.