آیین معارفه و تکریم روسای جدید و سابق حراست پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، روز سه شنبه 22 اسفندماه 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دراین جلسه که با حضور آقای دکتر بیات معاون محترم مرکز حراست وزارت عتف، آقای دکتر فتحی رئیس محترم اداره حراست امور دانشگاه های وزارت عتف، آقای دکتر مرتضی توکلی رئیس محترم پژوهشگاه و معاونین محترم برگزار شد، دکتر علی خوش خلق به سمت رئیس جدید حراست پژوهشگاه منصوب گردید و از زحمات و تلاش های مهندس کاظم حبیبیان رئیس پیشین حراست پژوهشگاه تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است، دکتر علی خوش خلق دارای دکتری رشته سازه های هیدرولیکی از دانشگاه تهران است و پیشتر ریاست پژوهشکده مهندسی و فناوری دریا، مرکز پیش بینی و هشدار مخاطرات دریایی، ارتباط با صنعت و امور فناوری پژوهشگاه را بر عهده داشته است.