طی نشستی با حضور مسئولان و نمایندگان دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی استان مازندران، مسایل علمی، پژوهشی و فناوری شهرستان نوشهر، مورد بحث  بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، در این نشست که با حضور مسئولان و نمایندگان ایستگاه پژوهش و فناوری اقیانوس شناسی(نوشهر)، دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره)، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه کمال الملک، دانشگاه علمی کاربردی مارلیک، مرکز رشد شهید شهریاری و ناحیه مقامت سپاه شهرستان نوشهر برگزار شد، مسایل علمی، پژوهشی، آموزشی و فناوری در حوزه علوم دریایی استان مازندران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در ادامه اعضا نظرات و پیشنهادات خود را مطرح و بر استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های دستگاه ها و همچینن برگزاری مستمر جلسات آینده تاکید نمودند.

گفتنی است در ادامه این نشست، تفاهم نامه همکاری مشترک بین ایستگاه پژوهش و فناوری اقیانوس شناسی (نوشهر) و مرکز رشد و نوآوری شهید شهریاری نوشهر به امضا رسید که در آن مقرر شد طرفین در حوزه علمی، پژوهشی، آموزشی و فناوری در حوزه علوم دریایی همکاری مشترک داشته باشند.

دکتر احمد منبوهی هدف از انعقاد این تفاهم نامه را تقویت زیرساخت ها، گسترش فعالیت ها پژوهشی، آموزشی و فناوری در تمامی سطوح، عنوان کرد و ضمن اشاره به  ظرفیت و پتانسیل بالا، تجهیزات مدرن و کادر متخصص پژوهشگاه، گفت: ان شاالله با همکاری و مشارکت طرفین بتوانیم دستاوردهای ارزشمندی در حوزه علوم دریایی  برای کشور، حاصل نماییم.

بر اساس این گزارش، عناوین زیر از اهم موضوعات مورد نظر در این تفاهم نامه عنوان گردید:

‏-‏        تعامل و همکاری های مشترک بمنظور گسترش همکاری های علمی پژوهشی و فناوری ‏

‏-‏        بهره مندی از ظرفیت های طرفین در شناسایی جذب و هدایت و حمایت از ایده و طرح ها

‏-‏        استعداد یابی، استعداد سنجی و نخبه یاری و نخبه پروری

‏-‏        هدایت و حمایت از مبتکرین و مخترعین و فعالان عرصه علم و فناوری ‏

‏-‏        برگزازی دوره های آمو.زشی و تخصصی برای متقاضیان و صاحبان ایده ‏

گفتنی است این تفاهم نام در دو نسخه و 14 ماده از تاریخ 26 اردیبهشت 1403 به مدت 2 سال اعتبار دارد.