تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی دریا از دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف به همراه دکتر محمدرضا تابش پور عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف از بخش های مختلف پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، طی این بازدید که در روز سه شنبه 8خرداد و پیرو هماهنگی با واحد ارتباط با صنعت و جامعه پژوهشگاه انجام گرفت، پس از خیر مقدم و معرفی پژوهشگاه توسط آقای محمدی کارشناس روابط عمومی، مهندس فرناز غیاثی رئیس مرکز ملی داده های اقیانوسی و دریایی به معرفی مرکز پرداخت و در ادامه توضیحاتی در خصوص فرایند مدیریت داده ها و خدماتی که از طریق وب سایت این مرکز برای محققین ارائه می شود را بیان نمود.

سپس دکتر سعید نجفی عضو هیئت علمی و مدیر ارتباط با صنعت پژوهشگاه نیز مطالبی را در خصوص پروژه های خاتمه یافته و در دست اقدام به منظور آشنایی دانشجویان به فعالیت های حوزه علوم دریایی و اقیانوسی، بیان نمود.

در بخش دیگری از این بازدید، ضمن نمایش گزارش ویدیویی از فعالیت های تحقیقاتی و میدانی انجام شده توسط «کاوشگر خلیج فارس» برای دانشجویان، پرسش های این حوزه نیز توسط دکتر نجفی به بازدیدکنندگان، پاسخ داده شد.

در ادامه این بازدید، دانشجویان پس از حضور در آزمایشگاه های شیمی و فیزیک دریا و همچنین واحد عملیات دریایی، پرسش های خود را با کارشناسان مربوطه مطرح و پاسخ های خود را دریافت نمودند و از نزدیک با فعالیت های پژوهشی، آزمایشگاهی و میدانی پژوهشگاه، آشنا شدند.