اطلاعيه نحـوه پذيـرش دانشجـو در مقطع دكتـري سـال تحصيلـي 1404-1403

از طريق آئين­نامه پذيرش استاد محور بدون آزمون استعدادهاي درخشان

پژوهشگاه ملی اقیانوس­ شناسی و علوم جوی

بدينوسيله به اطلاع مي­رساند پژوهشگاه ملی اقیانوس ­شناسی و علوم جوی درخواست دانش آموختگان ممتاز كارشناسي ارشد جهت پذيرش به شيوه استاد محور بدون آزمون استعدادهاي درخشان در دوره دكتري پژوهش محور در سال تحصيلي 1404-1403 را در چارچوب ضوابط وزارت علوم تحقيقات و فناوري، بر اساس رشته های اعلام شده در جدول ذیل مورد بررسي قرار مي­دهد. متقاضيان بايد ثبت نام اولیه خود را از تاريخ 1403/06/05 الی 1403/06/12 از طریق ارسال مدارک به آدرس ایمیل edu@inio.ac.ir یا ارسال پستی مدارک به آدرس: تهران خیابان فاطمی غربی خیابان شهید اعتمادزاده پلاک 3 کد پستی 1411813389 انجام دهند.

رشته گرایش

ظرفیت

(زن و مرد)

شیوه پذیرش

سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی

استاد محور

علوم زمین گرایش رسوب­شناسی

هواشناسی

زیست­شناسی دریا گرایش بوم­شناسی دریا

مهندسی عمران، گرایش مهندسی سواحل، بنادر و سازه­های دریایی

علوم و مهندسی محیط زیست

1. شرايط عمومي پذيرش:

الف) داشتن حداقل معدل 16 در مقطع كارشناسي (با اعمال ضريب همترازي[1])

ب) داشتن حداقل معدل 17 (بدون احتساب نمره پايان­ نامه) در مقطع كارشناسي ارشد (با اعمال ضريب همترازی)

ج) كسب حداقل 60 امتياز از فعاليت­هاي آموزشي، پژوهشي و مصاحبه مطابق آئين­ نامه الزامي است.

تبصره 1: كسب حداقل 3 امتياز از رديف 1 جدول 1 (امتيازات پژوهشي) الزامي است.

تبصره 2: دانشجويان كارشناسي ارشد ترم چهارم كه تمام واحدهاي تئوري (غير از پايان نامه) خود را گذرانده باشند، در صورتي كه جزء رتبه هاي اول، دوم يا سوم باشند، مي­توانند بدون كسب 3 امتياز تبصره 1 در آزمون مصاحبه شركت نمايند. لازم به ذكر است چنانچه پذيرش هر ورودي در هر كد رشته محل در دوره كارشناسي ارشد تا 5 نفر باشد، صرفاً رتبه اول، بين 6 تا 10 نفر، رتبه هاي اول و دوم و براي 11 نفر و بالاتر، رتبه ­هاي اول تا سوم قابل قبول خواهد بود.

تبصره 3: همه مقالات چاپ شده بايد با ذكر استاد راهنماي دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد باشند. به مقالات فاقد نام استاد راهنما امتيازي تعلق نمي­گيرد.

تبصره 4: به حداكثر دو مقاله ارسالي امتياز تعلق مي­گيرد (مقاله ارسالي ISI تا 4 امتياز و مقاله ارسالي علمي پژوهشي تا 3 امتياز)

د) كسب نمره زبان خارجي پس از پذيرش در دوره دكتري و قبل از آزمون جامع دكتري الزامي است (مطابق با آئين­ نامه مصوب پژوهشگاه).

ه) متقاضيان استفاده از تسهيلات پذيرش بدون آزمون استعدادهاي براي ورود به دوره تحصيلي دكتري مي­توانند بلافاصله پس از دانش آموختگي از دوره كارشناسي ارشد، براي 3 دوره متوالي پذيرش در مهرماه، در فراخوان شركت كنند.

1. مدارك و شرايط لازم جهت ثبت نام اولیه

2. تكميل فرم متقاضي بدون آزمون استاد محور (تكميل فرم شماره 1)

3. گواهي فارغ ­التحصيلي كارشناسي به همراه معدل دوره

4. گواهي فارغ ­التحصيلي كارشناسي ارشد به همراه معدل دوره

5. فرم تاييد مقاله توسط استاد راهنما

6. متقاضيان مي­بايست حداكثر تا تاريخ 1403/06/31 فارغ­ التحصيل شوند.

پذيرش نهايي دانشجويان كارشناسي ارشد جهت ورود بدون آزمون در مقطع دكتري مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و مقررات پژوهشگاه و تاييد سازمان سنجش آموزش كشور انجام مي­پذيرد. بديهي است تشكيل پرونده از سوي داوطلب به معني پذيرش قطعي وي براي انجام مصاحبه نمي­باشد و نتايج پس از ارزيابي و امتيازدهي به فعاليت­ها و سوابق داوطلبين تعيين و اعلام خواهد شد. در هر زمان (حتي زمان فارغ­ التحصيلي) مشخص گردد كه فرد پذيرش شده فاقد شرايط آيين نامه مربوطه بوده است، پذيرش وي لغو و عواقب ناشي از آن به عهده خود متقاضي خواهد بود. در صورت داشتن سوال و يا بروز هر گونه مشكل در انجام مراحل ثبت نام، با پست الكترونيك به نشاني edu@inio.ac.ir   و يا در روزهای کاری از ساعت 7 لغایت 13 با شماره تلفن 5-66944873 داخلی 341 دفتر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه تماس حاصل نماييد.

[1]  توضيح ضريب همترازي: هردانشگاه داراي ضريبي مي­باشد كه اين ضريب بزرگتر يا مسـاوي 1 بوده و در صورت بالاتر بودن اين ضريب از 1 تاثير مثبت در معدل خواهد داشت. اين ضريب را مي­توان از آموزش هر دانشگاه مطلع شد.