درگذشت پدر علوم دریایی ایران دکتر محمدرضا بنازاده، موجب اندوه و تأثر شد. استاد بنازاده با بیش از نیم قرن تلاش و خدمات ارزشمند آموزشی و پژوهشی در حوزه علوم و فنون دریایی، توانست گنجینه غنی برای کشور به ارمغان بیاورد. با کمک وی ظرفیت های زیادی در حوزه علوم و فنون دریایی شکوفا گردید که از این میان می توان به تاسیس و راه اندازی رشته های علوم دریایی نور، بندرعباس، خرمشهر، کیش و دانشگاه آزاد تهران نام برد.

بی شک امروزه دانش آموختگان و مدیران بسیاری در حوزه علوم دریایی در کشور از تربیت یافتگان وی به شمار می آیند. پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی درگذشت این استاد پیشکسوت را به جامعۀ علمی، دانشگاهی و دریایی ایران، دوستان و شاگردان و به‌ویژه خانواده ارجمند ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه پروردگار مهربان برای آن استاد درگذشته آرامش، رحمت و رضوان الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسئلت می نماید.